Het timmerdorp is weer voorbij!

Tot volgend jaar! In 2019 is het timmerdorp van 26 tot en met 30 augustus!

Bekijk het programma

Wat is het timmerdorp?

Het Timmerdorp is een jaarlijks terugkerende activiteit voor de jeugd vanaf 7 tot en met 12 jaar in Maarssendorp en Maarssenbroek. Kinderen kunnen onder begeleiding een hut bouwen met hout en spijkers.

Het timmerdorp vindt plaats op het terrein van Scouting Marsua bij de ingang van Boomstede. Elk jaar is er een ander thema. Het thema van dit jaar is filmset!

Vanwege de drukte die we verwachten willen we graag dat jullie je van te voren inschrijven. Dat kan vanaf 1 juni via deze website. We hopen dat jullie net zoals voorgaande jaren weer een leuke week hebben tijdens het Timmerdorp!Programma

Maandag

13:00 - 15:30

We gaan beginnen! Je kunt je melden en lekker beginnen met het bouwen van je meesterwerk.

Dinsdag

10:00 - 15:30

Je kunt vrolijk verder met timmeren. Neem een lunchpakket mee. Je luncht in je eigen hut, met je vriendjes en vriendinnetjes. Ook kun je vandaag na goedkeuring van de bouwmeester verder met de tweede etage van je eigen hut.

Woensdag

10:00 - 12:30

Je kan weer aan de slag met je hut. Vandaag gaan we niet alleen timmeren maar ook de ramen en de deuren kunnen worden gemaakt.

Woensdag-avond

18:30 - 20:30

Nodig je vrienden en familie uit om je hut te komen bekijken. Je mag je eigen spulletjes meebrengen om te verkopen. De ouderavond zal knallend geopend worden.

Donderdag

10:00 - 15:30

Vandaag mag je je hut gaan schilderen. Wij zorgen voor de verf dus dat hoef je niet mee te nemen. Neem wel zelf kwasten of een roller en verfbakje mee. Vergeet ook je lunchpakket niet, want die eet je ook dit keer in je eigen hut.

Vrijdag

10:00 - 13:00

Vandaag is de dag van de jury. Eerst heb je nog de tijd om je hut helemaal af te maken en komt de jury langs. Vanaf 11:45 uur zijn alle familie, vriendjes en vriendinnetjes welkom om naar de uitreiking te komen kijken.

« »

Foto's en video's

Bekijk de foto's van dit jaar fotoalbum en de video's op onze videopagina!

Sponsors

De volgende organisaties sponsoren het timmerdorp in Maarssenbroek. Kan en wilt u bijvoorbeeld spullen sponsoren voor het timmerdorp? Of wilt u met uw bedrijf met uw medewerkers als vrijwilliger bij ons aan de slag om invulling te geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Neem dan snel contact met ons op via sponsors@timmerdorpmaarssen.nl. We zullen dan ook uw logo plaatsen als sponsor!

Contact

Locatie

Het timmerdorp van Maarssenbroek vindt plaats op het terrein van Scouting Marsua. Dit ligt tussen de ingang van Boomstede en de ambulance-post. Dit is schuin tegenover het BP-tankstation.

Formulier

Door hier uw naam, e-mailadres en bericht in te vullen stuurt u een bericht naar de organisatie van het Timmerdorp in Maarssenbroek. Wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

Let op! Je kunt je niet inschrijven voor het timmerdorp via dit formulier. Dit kan alleen via het inschrijfformulier.